SZI Lakókert

Ingatlanok száma: 0 db

Átadás ideje: 2018. július 31.

A beruházás keretében két háztömbből álló, egyenként 6-6 lakással rendelkező épület valósul meg a III. kerület, Csillaghegy és Pünkösdfürdő határán. A földszinti lakások saját kertkapcsolattal és jól bútorozható alaprajzzal rendelkeznek, míg az emeleti lakások kétszintes kivitelűek belső lépcsővel, minden szinten saját terasszal kiegészítve.

A parkolás a földszinti utca felőli homlokzaton lett megoldva, lakásonként 1-1 saját garázzsal, míg a lakókertbe érkező vendégek autóinak a ház melletti részeken nyílik parkolási lehetőség.

A lakásokat a belső lépcsőházból lehet megközelíteni, mely természetes megvilágítást kap az utca felőli homlokzatról.

HANGULATOS KÖRNYEZET, KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRA

A társasház környékén bölcsődék, óvodák, iskolák, orvosi rendelő ill. állatorvosi rendelők is találhatóak. A jó infrastrukturális körülményeknek köszönhetően 1 km-en belül van a békásmegyeri piac, a Heltai Bank Center valamint a pünkösdfürdői strand.

A Dunapart mindössze 15 perc sétára van, ahol például a Duna Dock Club várja a hajózni kívánó lakókat.

DUNAPARTI HANGULAT

A Római part pezsgő forgatagában hangulatos kioszkok, éttermek és büfék várják gazdag magyar gasztronómiai kínálatukkal a kikapcsolódni vágyókat.

Lehetőség van megközelíteni a város központját hivatalos BKV hajójárattal is, a hajóállomás 7 percre van a társasháztól. Élvezze a gyönyörű budapesti panorámát a sétahajó fedélzetéről.

Ha inkább a szárazföldi közlekedést mellett dönt, akkor ideális választás a 34-es buszjárat vagy a HÉV Békásmegyeri megállója, mellyel pár perc alatt elérhető a Belváros vagy akár Szentendre is.

Gépjárművel közlekedőknek gyors összeköttetést kínál a Szentendrei út a 2,5 km-re lévő M0-s körgyűrűhöz, illetve a belváros felé.

A körgyűrű csatlakozásánál, 3 km-re rengeteg bevásárlóközpont, áruház, étterem kínálja szolgáltatásait, mint az Auchan, McDonald's, Penny Market és az Aldi. Szintén pár percre található a Self Store Plaza, amelyben raktározási, kávézási, és sportolási lehetőségek várják a leendő lakókat.

SPORTOLÁSI- ÉS KIKAPCSOLÓDÁSI LEHETŐSÉGEK

A sportolni vágyók figyelmébe ajánljuk az Omszki tó melletti Wakeboard Centrumot, valamint a Budakalász Sportcsarnokot, mely utóbbiban került megrendezésre a 2006-os Öttusa Európa Bajnokság is. A tó és a mellette lévő kis park gazdag vadkacsa állományával várja az arra sétálókat.

Sétáljon keresztül a kerület legújabb részein és érezze magát mediterrán hangulatban a Lupa tó homokos partján.