Válassz magadnak új lakást a bűnözési mutatók alapján. 2012.04.17.

Az FHB új termékét, az Otthontérképet ingyenesen kínálja a felhasználók számára, így nem csak a befektetők számára lehet hasznos alkalmazás, hanem mindenki számára, aki vagy vásárolni akar, vagy csak érdeklődik a lakáspiac éppen aktuális helyzete után. A nemzetközi példákat alapul vett hazai szolgáltatás a legfrissebb hiteles adatokkal, a legnagyobb megbízható adatbázissal, grafikonokkal és térképekkel segíti a lakáspiac útvesztőjében eligazodni vágyókat. 

Az FHB a magánembereken túl a kisbefektetőknek, a professzionális nagybefektetőknek, a kisebb és nagyobb ingatlanfejlesztőknek, valamint az állami szerveknek, közintézményeknek és kutatóintézeteknek is ajánlja a legújabb ingatlanpiaci szolgáltatását. A cég ezen felül is ad néhány tippet, leginkább a lakossági ügyfelek területén, hogy kiknek is segíthet az új alkalmazás. Az Otthontérkép hasznos lehet első lakást vásárlók számára, egyetemistáknak és szüleiknek, Budapestre beköltözőknek, visszatelepülőknek egyaránt. 

Az Otthontérkép technikailag négy fő elemből áll. Ezek a vizuális megjelenítés, a kvalitatív és kvantitatív információk, valamint a stock és flow információk, mint az ingatlanpiaci helyzetkép grafikonokkal, térképekkel és táblázatokkal alátámasztva. A térképeken átfogó képet kaphatunk Budapest egy-egy városrészéről, az adatokból pedig pontos képet kaphatunk a kínálatról, az értékesített lakások számáról, vagy akár a kínálati és értékesítési árakról. 

Az FHB azok után, hogy úttörő módon elindította a Lakásárindexét, majd az Energiatanúsítványát, valamint egyéb ingatlanpiaci szolgáltatásait, most egy mindenki számára ingyenesen elérhető és hiánypótló, az egész régióban egyedinek minősülő lakásvásárlást segítő szolgáltatást indít Magyarországon. 

Az Otthontérkép oldala április 17-től érhető el a www.otthonterkep.hu weboldalon. 


Vissza