I., II., III. ... - Szerinted mi a következő?

A Budapesti Lakáspiaci Riport adatbázisa alapján Észak- és Bel-Budán azokban a lakóházakban, ahol 20 ingatlannál többet fejlesztenek, nagyságrendileg 1350 az épülő lakások száma. A teljes állomány körülbelül 11 százalékát teszi ki ez a szám, összesen 22 projekt keretében. Az új lakások 18 százalékánál még nem kezdődtek meg az építkezések, csupán a tervezési folyamatnál tartanak, de vannak már elkészült ingatlanok is, mintegy 27 százalékban. 

I., II., III. ... - Szerinted mi a következő?

A legtöbb, közel 700 új lakóingatlan a III. kerületben épül meg, de a II. kerület is jól teljesít, több mint 500 új otthont adnak át a következő években. A listában szereplő projektek nagy része 2018 végéig kerül befejezésre, így jelentősen megnövekedhet a lakásállomány az észak-budai régióban is. A mintegy 1350 új lakás 65 százaléka már eladásra került, annak ellenére, hogy még folyamatban vannak a fejlesztések. Így, aki lakásvásárlást tervez a város ezen területein, egyelőre közel 500 új lakóingatlan közül válogathat. 

I., II., III. ... - Szerinted mi a következő?


A listában szereplő lakások alapterülete leginkább 35 és 95 négyzetméter között ingadozik, de találhatnak a vásárlók 160, vagy akár 18 négyzetméteres eladó ingatlant is. A legnagyobb projektekről listát készítettünk, ezek a Portfolio által szervezett Lakás 2017 lakossági kiállítás és vásáron is bemutatkoznak majd: 

 

 

   


Vissza